2015-06-22 1413 瀏覽
今次第二次品嘗這間特色的土耳其菜,見難得一年一次父親節就得登BOOK位帶爸爸來試下!因為這間店好多菜都是廚師為客人預備好,如果有乜野唔食一定要WHATAPP定通知他!依次吃O左好多道菜色,我最愛的"梅爾辛紅飯釀烤雞"真的吃得我讚不絕口!個廚師又加些介紹,一路食下又傾下,真係好鬼地道FEEL~令我加O左幾分親切感(當然要主動問多O的廚師野至傾到計,他有時都很忙)另外就是那濃味的牛粒飯,真的地道至極,好入味!其實至從吃過中東菜,直至依家吃土耳其菜,先至慢慢接受到由咁多香草炆的肉!今次菜色也很滿足,希望下次再去可以試下魚,及多些土耳其的甜點,始終我還是記掛住O的軟糖,那口感平時難品嚐到呢~~
頭盆salad
梅爾辛紅飯釀烤雞