2014-01-05 626 瀏覽
在 openrice 找到了這 cafe,一直儲存在電話等待時機,終於在 29 號有機會去試,由荃灣西站行過去,遠遠已經見到十幾廿人在問口玩手機,冇所謂,假期預咗要等 ...... 一等,竟然等了 70 分鐘,期間係冇人放棄,真係勁!終於由唔肚餓等到好肚餓,仲好,可以試多幾樣嘢 ^^Order 兩杯飲品法式焦糖燉蛋拿鐵(冇拉花的)Caramel Latte(咖啡師幫我拉咗隻 3D high five bear)之後叫咗兩客食物 shareAll Day Deluxe Breakfast︰份量十足,仲要樣樣都好味,熱度好夠,影完相都仲係熱架 ^皿^最欣賞佢將啲茄汁豆裝起,唔會整到其他配料,good!Egg benedict︰用料新鮮好味最後仲可以食埋個甜品︰盆栽木糠布丁呢度用嘅餐具都好有心思,好靚總括嚟講,BEANS 係好有誠意嘅 cafe,眼見出面企滿人,一般餐館都想啲客快快趣食完就做下一枱啦,但佢地唔會,只要你入咗去就可以慢慢嘆 ,慢慢食 ,又唔貴 ,所以值得堆介 ^^

終於由唔肚餓等到好肚餓,仲好,可以試多幾樣嘢 ^^

Order 兩杯飲品

法式焦糖燉蛋拿鐵(冇拉花的)
法式焦糖燉蛋拿鐵
Caramel Latte
之後叫咗兩客食物 share

最欣賞佢將啲茄汁豆裝起,唔會整到其他配料,good!
All Day Deluxe Breakfast
Egg benedict︰用料新鮮好味
Egg benedict
最後仲可以食埋個甜品︰盆栽木糠布丁
盆栽木糠布丁
呢度用嘅餐具都好有心思,好靚
2013-12-29
70 分鐘 (堂食)
法式焦糖燉蛋拿鐵
Caramel Latte