2019-12-31 582 瀏覽
見呢間餐廳新開張有88折 諗住試下 順便行吓新商場 咁首先講下間餐廳其實係既好既 包括哈密瓜 汔水任飲 仲有拋開你係食緊放題既前設 個蝦粥都有深圳既味道既講完客套說話可以入正題啦 d野食好似係太陸食日本餐咁 食放題重點一定係刺身啦 叫左d三文魚 油甘魚 馬刀貝 北寄貝 帆立貝 好神奇呀原全一d海鮮味都無 當時令我毛骨悚然到底食左d係咪魚黎既呢? 唔敢再點任何魚生壽司啦 諗住轉d熟食應該安全d啦 叫左牛油粟米同蒜片牛粒 又再重新顛覆我對食物既認知 個粟米甜到一淡都食唔完 個牛個樣正正常常咁 食落又硬又有種好怪既甜味 其餘既野都唔想再記起 比完二百幾蚊食呢個地獄料理 真係好似發左場惡夢 比錢事少 唔好再比屎我食

2019-12-30