2012-01-02
媽媽生日, 選了又選, 覺得還是買TONY WONG的好, 這個ROSE, 送給女生, 最適合。不過要ADVANCE BOOKING! 一磅的ROSE, 要430蚊, 仲要提前MAKE FULL PAYMENT! 雖然麻煩, 不過為了一試這個出名的CAKE, 還是照樣訂了.另外還點了6個CUT CAKE.ROSE CAKE, 因為花瓣都是白朱古力做的, 入口甜, 不過不算太甜, 但是對我來說, 還是希望它再少甜一點. 內裡的旦糕是STRAWBERRY CREAM CAKE, 不太特別。CUT CAKE入面, 最愛的, 當然是我的EARL GREY! 真係每一次食, 都超感動, 雖然我唔飲奶茶, 但係個EARL GREY CAKE, 好香茶味, 超CREAMY!! 一層旦糕, 一層CREAM同茶味的奶凍, 超好食!!個玫瑰味的CUT CAKE, 粉紅色, 雖然係SEASON SPECIAL, 但係個味有點假, 無真的玫瑰味, 不推薦.
另外還點了6個CUT CAKE.
一層旦糕, 一層CREAM同茶味的奶凍, 超好食!!