2021-05-16 1863 瀏覽
星期六下午3點幾4點去飲嘢。星期六也有happy hour (指定cocktail $70一杯)。我去嗰日超級熱,行樓梯上去真係熱到呢。建議搭電梯再轉左行返過去。職員有講解牆上的menu,但ingredient字很細,還是要上前看。bartender 會介紹同埋比試飲。朋友點了他們出名的oolong tea cocktail. 我就揀咗HH 一個mezcal blackberry cocktail,味道很濃,很tart,唔會太甜。之後再加杯whiskey 菠蘿玄米茶嘅cocktail,也是味道獨特。我們點了一個豬腩肉碎poutine,唔錯。不過都係飲品有趣d。話說這個地方很像cafe 格局。我和朋友不約而同行過咗,要行返轉頭。同埋係pet friendly。可以帶寵物去。