2024-05-30 138 瀏覽
星期五晚諗住同啲朋友去間餐廳有酒飲吓,又食吓啲串燒咁樣,話哂又話要支持一下本地酒吧餐廳,同時都好耐無去尖沙咀諾士佛臺,所以係OpenRice 見到呢間樓上吧餐廳,就試吓!朋友幫手訂枱,之後就講返話120分鐘限時😒🙄!同時,所推廣既優惠要晚上八點前享用,否則冇嗰個所謂七折優惠。真係未食已經令我好唔想去呢間餐廳囉,基本上,一講限時真係令人哋非常之反感,不過朋友book咗我就算啦照去。同時,擺明我book 7:30我又如何可以八點前享用得晒個優惠呢?以下經驗真係不吐不快,已經唔係講啲嘢好唔好食。當日我地8點先入場,以為好多人,其實只有一半人🙂‍↕️, 以為逐啲叫嘢食慢慢飲,點知叫左: 一碟意粉🍝、黑松露薄餅同泰式炸蝦餅,除左意粉半小時後上檯後,另外兩樣係一個鐘頭都無影無蹤😩😩。9:15好肚餓。之後咪同一個男侍應講麻煩佢追追啲嘢食,佢竟然完全冇去廚房跟過張單,就即時話而家餐廳好繁忙,廚房喺樓下,所以要等耐少少😒!最後碟蝦餅15分鐘之後嚟到,最惡劣嘅係唔熱嘅😡! 之後我哋食完碟蝦餅都再等多15分鐘,個薄餅完全冇蹤影,所以我哋直接埋單走人。 我明白喺呢啲飲酒嘅餐廳,食物質素唔可以要求太高,但無咩客情

以下經驗真係不吐不快,已經唔係講啲嘢好唔好食。

我明白喺呢啲飲酒嘅餐廳,食物質素唔可以要求太高,但無咩客情況下,要等超過一個鐘嘢食,服務都唔使講啦,嘢食到都係凍嘅😫,做食客應該要接受嘅咩?!😡算吧啦呢間餐廳😤