2021-09-11
平時過嚟都會喺大圍站附近搵食,今日就搭多個站上到顯徑行個圈,原來都有得揀!原本見到顯徑車仔麵有呢個「加HK$28 餃子放題」 ,餃子killer嘅豬太郎當然無諗住放過佢啦!不過嚟到先發現原來已經做完呢個Promotion!唔緊要,佬飯/車仔麵一樣都啱食!舖仔細細但好企理!懷舊風嘅裝修又靚又舒服,而且員工都好後生,即刻覺得街坊舖都好有活力呀!太肚餓嘅關係嗌咗招牌香蔥滑蛋叉燒飯($58)同淨雲吞($26)各一!嚟到先發現有小小睇得起自己,因為份量都幾多下!鍾意食滑蛋嘅誠意推薦 — 招牌香蔥滑蛋叉燒飯,嗌咗小蔥真係有小到(開心),啲蛋好滑好香甜。叉燒係切粒放係蛋嘅上面,再淋上叉燒汁,撈飯一流!另外嘅淨雲吞都份量唔少㗎,仲要隻隻都有原隻蝦,好足料!另外仲見到唔少客人都有嗌車仔麵!!下次再嚟一定要試下!