2018-03-12 405 瀏覽
之前行商場時已經見到呢間Cafe酒桶設計好得意,而且之前試過外賣咖啡飲覺得好濃好岩飲,所以今日決定試下堂食不過條龍都幾長,最終等左成半個鐘先有位,咁岩可以坐酒桶我地3個叫左黑松露燉飯,一個芝士牛肉Burger同一個All day Breakfast, 每個都around $158, 包餐湯同桃茶,但我地加錢改2杯咖啡,因為都幾掛住佢咖啡味野食都上得幾快,首先蕃茄湯,冇特別,但冇腥味,到燉飯,冇意大利飯咁漏,仲好重松露味,幾正。到Burger, 塊肉好唔得,因為好乾好鞋,煮得太熟,即使我地每人食1/3都好難堅持。到All day, 好豐富,個牛角包仔好脆到最期待既咖啡,果然冇令我失望,依然咁濃咁香,好鍾意焦糖種香味加濃咖啡,唔洗再落糖,如果咖啡唔夠濃會好甜,所以呢到真係岩岩好,呢度仲有拉花架
不過條龍都幾長,最終等左成半個鐘先有位,咁岩可以坐酒桶

蕃茄湯
黑松露燉飯
芝士牛肉漢堡
All Day Breakfast
Latte, Caramel Latte
2018-02-19
30 分鐘 (堂食)
黑松露燉飯
All Day Breakfast