2019-01-09
今天女友約咗人飯,於是乎我又約人食,仲撘埋車去觀塘食。同事介紹,話ok好味,所以決定黎呢到一試。十二點半左右到,都仲有好多位,正!有個單邊二人枱,佢啲位放得唔算迫,燈光亦好光猛,唔錯喎!最重要係乾乾淨淨 feel 😃👍🏼款式唔多,我就無影餐牌,但呢都好多人都有post ,自己再按餐牌相睇下啦😉 同事介紹我食招牌船長船麵,淨叫$48,餐價$58,多個小吃同飲品,抵嘅⋯⋯雖然小食只係兩條小春卷 or 一隻雞翼 (因為係單骨雞翼,我覺得係一隻分為二😝)到喇,靚樣😃香😌,但湯望落已經覺得好掂😋😋,試一啖,正喎!好夠味,好香甜🤤本人都幾鐘意 😁👍🏼 至於啲餸,都好好味,係兩塊豬肝未夠靚😅 同埋相信部分食客會覺得細碗,但本人就覺得幾適中,58蚊有埋兩件小食加飲品,都唔錯喇😊 杯飲品都唔係求其個隻,我要咗熱青檸水,小食亦唔差,春卷同單骨雞都好味😋註:相中小食係兩人份量😅
註:相中小食係兩人份量😅
招牌船長船麵