餐廳: 旺記冰室 (九龍中心大廈)
資訊:

餐廳: 旺記冰室 (九龍中心大廈)
資訊:

2023-10-10 247 瀏覽
叉燒滑蛋飯叉燒係瘦叉,韌蛋係滑既之前食過一次係可以$20加個豬仔包依家再去就迫你要食個餐其實我已經食左個餐點食多一個餐另外由於小紅書推介左職員態度就更差成餐飯得30分鐘首先我完全無睇到正常5分鐘由落單到到餐都最少要啦即係得返25分鐘食咁由於我唔知限時咁都會慢慢食無理由食個飯鯨呑25分鐘岩岩好食完就開始飲野個阿姐就開始行嚟催喇就話你食夠左30分鐘咁我個心已經唔好受既然原來你有貼張紙咁我就飲多啖野就走啦5分鐘唔夠再催😪怕左 即刻走人其實都係有俾錢食野坐多一分鐘都係錯
叉燒滑蛋飯
叉燒係瘦叉,韌