買左團購去食,諗住呢間野幾有新意,可以自己煮下野食,book 左枱,7點幾去到唔使等就入得,果段時間入面都冇咩人,出面都冇人等位。入到去,間野都幾細,應該唔夠十枱,有三個侍應,一個疑似老闆的帶眼鏡長髮男唔係幾好禮貌,"幾位呀?坐果到啦啦隊",睇下餐牌,講真,可以選擇既並唔多,一個果d煎出黎有5-6吋大既燒餅都要成百蚊,我同女朋友7點幾去到,佢竟然冇哂三文魚,個感覺就係去到老麥食野佢地話俾你聽薯條賣哂咁。望左餐牌一陣姐,係佢心目中我以經殺左佢老豆三次咁,係咁狂睥我三次。好啦,我落order喇,叫人,冇人應你,個個都好似好忙咁,疑似老闆的帶眼鏡長髮男既人就走埋黎"食咩呀?" 叫左個什菌金菇,係一個用錫紙包住一d什菇,咦!同我去bbq烤果d一樣架wo好喇,主角黎喇,叫左個咖哩味既燒餅,一個湯碗大dd既碗入面有好多切條生菜,同你揀左既配料,我就係到諗,加d沙拉醬就係凱撒沙律lo,一把唔耐煩既聲就傳出黎喇,"撈渾佢!放落佢煎啦!" 心諗咁滿,點撈呀,大力又飛哂出黎,點解唔可以俾個大d既碗我撈呢,想營造抵食既感覺?好啦,咁我慢慢撈啦,費事跌出黎嘥,跟住疑似老闆的帶眼鏡長髮男又出動喇,"Hui!撈都

好啦,咁我慢慢撈啦,費事跌出黎嘥,跟住疑似老闆的帶眼鏡長髮男又出動喇,"Hui!撈都撈唔渾,真係聰明!" 我心入面就即刻回敬左句粗口俾佢。佢就搶左黎撈,不出所料,真係飛左出黎,仲飛左落我件衫到

撈完佢就開爐放入去,佢整左陣又走左,好啦,終於可以自己整下試下,呢個就係我地黎既目的嗎,整下整下,又有吧聲傳出黎,"唔係炒呀!!!係煎呀!!!!聰明!!!"跟住疑似老闆的帶眼鏡長髮男又變身喇,走過黎搶左個鏟,佢煎埋俾你,又驚你整花佢個pan,又驚你整"loan"左係咁鏟個底,我見住佢一路整,一路鏟返d鑊"lo"返個餅到,喂日日係咁食咪好易生cancer?

我唔知佢搶左個鏟自己整係咪因為咁既原因定係佢想你快d走,唔好阻住佢做生意,我兩個都覺得係,但點都好,我黎係為左自己煎之嗎,你個餐廳個gimmick都係呢個姐,你搶左黎整,咁我黎食有咩意思先疑似老闆的帶眼鏡長髮男????

即係你去人地d漁場釣魚,人地會唔會幫你釣埋吖?你理得人地點釣姐?人地鍾意冇勾咁釣又得,釣勝於魚呀疑似老闆的帶眼鏡長髮男,我淨係想enjoy個過程咋,好唔好食係其次呀,唉,呢間野已經俾盈利令到佢地盲目左,忘記左自己呢間野既吸引人之處。唔係只係我,我見到有好幾枱人都係咁俾侍應"招呼的"
講真,味道真係冇特別,咖哩味,都幾辣,仲要冇水飲,問佢有冇水,"我地呢到唔提供水ka bor,要野飲lor!"最後我都係冇叫到,寧願忍,佢野食黎得快,係呀,都唔使煮既,食到45分鐘到,我感覺到我又做左殺父仇人,又不停係咁俾人睥,唉!咩事呀大佬!
隔離黎左枱人,四個人,黎左兩個先,坐左唔夠幾分鐘,疑似老闆的帶眼鏡長髮男又變身喇,"你地個朋友係咪黎緊架?叫佢快d啦,未黎就出去坐住先啦,我出面有人等緊!"
講真,你自己請左人入黎係你自己計錯數,有乜理由叫人走架?
唉,有生以黎都未去過間咁趕客既餐廳,野食只係一般,服務態度卻令你畢生難忘。
以後都唔會再去!!!!!
用餐優惠
團購