2017-09-13 785 瀏覽
對於從來不是一個Donut 粉絲來說,Donut 其實無咩特別⋯只係一團包有D topping 🤦🏻‍♀️但尼間好唔同⋯😋一定會再食👍🏻第一次食到如此好味既donut😋很久以前曾經係雜誌見到迷你donut 已經好想試,雖然唔好donut 但影張相都好呀。今次經過見到有間幾grand 既coffee shop. 店內好簡單既佈置,入到去第一個感覺已經好舒服👍🏻多款donut 任你選擇!價錢都比想像中便宜一點。職員服務好好,快手加有禮貌👍🏻加分!味道應該不會太差,雖然我只係試左4款(堂食)但最後見到盒迷你donut 真係忍唔到手。飲品絕對不是問題,同其他市面上既咖啡店一樣;不過佢杯strawberry yogurt Frappe 好正。唔會太酸,yogurt 唔會蓋過士多啤梨陣味,好balance👍🏻 雖然成個area 唔係太大但絕對係一個令工作忙碌既人放鬆既好地方😉
但尼間好唔同⋯😋一定會再食👍🏻

第一次食到如此好味既donut😋