有朋友新婚, 海外朋友回港聚首, book了包房, 最低消費五位數字, 包房的負責男侍應全程黑口黑面, 冇笑容, 冇介紹自己, 中間無數次消失不在房, 唔知閃咗去邊, 換碟都要我朋友自己出聲, 換完朋友個碟又唔換埋其他人, 我要再出聲叫佢換, 仲要黑面將啲碗碟整到大大聲, 連酒樓都不如, 飲曬啲茶又冇人斟, 唔知佢幾時先返嚟, 唯有自己攞個茶壺過嚟自己斟, 佢返到嚟話個茶壺擺喺枱會冇位擺餸, 跟住就攞返走, 全程黑面, 我個小朋友去露台睇風景, 因為當晚好大風, 度門閂唔實, 即刻叫我睇實個小朋友, 唔好畀佢玩門, 呢位侍應嘅服務態度, 以一間五星級嘅酒店來講完全不知所謂, 成餐飯真係勁谷氣, 我因朋友新婚開心食飯廢事嘈, 幾靚嘅環境都冇用 , 各位要想喺呢度包房嘅請三思!唯一值得讚既係餐前pre order時whatsapp回覆快同態度好

2023-05-27