2022-09-30 2114 瀏覽
店面設計到好似外國嘅美食車,以黑、黃色作主調,好sharp,經過都會留意吓🤭身邊啲朋友仔都講呢間啲梳乎厘好好食,停底腳步先發現👀原來每款都有好多口味,奶昔連榴槤味都有😆襯依家有咁抵食嘅夏日感謝祭:🥞鬆軟到溶嘅梳乎厘第二份半價❕🥐酥脆到底嘅Croffle 有75折❕小編試完已經返唔到轉頭啦😍♥️∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴❥ 炎燒布丁梳乎厘 $ 60 +日本3.6牛奶軟雪糕賣相IGable,雪糕有好濃郁嘅牛奶味,口感幼滑。梳乎厘好香蛋味,質地鬆軟,入口即溶,好似BBQ燒綿花糖嘅口感。表面有燒到好薄脆嘅焦糖,味道配合到啱啱好,唔會好甜🥰❥ 愛文芒果3.6牛乳奶昔 $38用3.6牛奶雪糕打成奶昔,口感順滑得嚟帶啲幼冰沙感,加上大大粒又多又甜嘅愛文芒,完全冇膩嘅感覺😋❥ 提拉米蘇牛角包窩夫 $28第一次食croffle,即刻愛上咗😍 咖啡味超香濃,上面嘅醬汁完全冇影響到口感,食到最後一啖都keep到酥脆嘅口感🤩∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴

❥ 炎燒布丁梳乎厘 $ 60
+日本3.6牛奶軟雪糕