2008-09-29
第二次幫襯 對上果次係幾年前既事不去只由唔就腳 ( 雖係金都後面) 但平日絕少行呢面 !沒有忘記它 ! 仲記得佢地連 D 菜都新鮮過人 !!!由於人少, 我地冇BOOK 位, 所以 決定 6:00PM 去到 !叫了果 最 CHEAP 既湯底, (因為我地主力食海鮮) 聖子 , 超級肥美, 真係鮮味到你係出面食唔到 ! 呢款餐牌冇既 ! 睇下當晚有冇阿姐推出黎 SALE ! $58 抵到嘔 ....非食不可 魷魚 , 份量細, 我諗真係得十片左右 ! 不過估唔到 魷魚都可以咁鮮味肥牛 (2人建議 叫中 SIZE, 因 細 SIZE 實在太少) 略為"雪花"厚左 DD , 即肥左少少, 但都 OK ~ 鮮帶子 ($58) < 又係餐牌冇既> , 本來叫左帶子片 , 經理走埋黎問 洗唔洗加十蚊轉鮮帶子, 又好 !如果要拎 鮮帶子 同聖子比, 失色左少少, 但 如果同出面比, $58 份量都唔少, 都 OK架 ! 另外一提既係 鮑魚< 又係餐牌冇既> 一碟得3隻, 當日我地去冇見到阿姐 SALE , 我估唔係次次有 ! 但聽 BF 提又係非食不可的 .
對上果次係幾年前既事
不去只由唔就腳 ( 雖係金都後面) 但平日絕少行呢面 !
沒有忘記它 ! 仲記得佢地連 D 菜都新鮮過人 !!!
叫了果 最 CHEAP 既湯底, (因為我地主力食海鮮)
另外一提既係 鮑魚< 又係餐牌冇既> 一碟得3隻, 當日我地去冇見到阿姐 SALE , 我估唔係次次有 ! 但聽 BF 提又係非食不可的 ...
不過我想一提, 我都明白 好食既食肆, 係唔會有好既 SERVICE !
D經理同佢講野, 眼尾都唔望你, 唔望你都算, 連果頭既方向都係背住你, 好差囉. 連 BASE 既禮貌都冇呀 !
我地好識做 , 食完即走 , 都知出面有人等位 !