2017-08-07 322 瀏覽
睇到新開張就黎左試叫左牛扒,豬手,扁意粉,碟豆花飲品....\^.^/介紹下每個試食感受先(1)牛扒,軟硬度同水份控制得岩岩好!所以食落口感上承!! (平時出去食牛扒軟硬度個廚師都控制得好參差..)(2)豬手,製作時間比其他時間都耐,聽職員講佢地係即叫即整,上到黎原來佢地好細心幫我地剪好曬(>^ω^<)豬肉口感爽口,豬皮夠香!我諗係因為夠火喉??(唔識)(3)扁意粉,食第1啖就感覺調味做得幾足,我個人偏好咸咸地,中正我心,好開胃下次再黎會再叫!!鐘意食淡味既人或者可以叫大廚輕手啲?值得試的喔(4)我叫左碟豆花飲品,,佢比左杯野我加落去,一倒落去就變左色哈哈又幾哥仔!飲落口唔同外面果啲咁啖,碟豆味濃..嗯我都幾鐘意..不過聽聞大肚婆唔飲得總括黎講,,一間餐廳啲食物做得有誠意,,就係值得令人再黎幫襯既..請大家繼續努力!!期待你地既新搞作
睇到新開張就黎左試
叫左牛扒,豬手,扁意粉,碟豆花飲品
....\^.^/
介紹下每個試食感受先