2018-12-14
去過日本一向都比較鍾意食大阪燒同小丸子亦都成日好想試下自己親手整,上網見過呢間可以有個爐比人親手落手落腳去整自己既大阪燒就即刻即日放工去試試.餐廳採用Bruno鍋可以有小丸子鐵板同平面鐵板每張枱一鍋賣相已經好靚而且枱面上有各款既醬汁任由客人自己去添加想要既份量.飛魚小丸子店員介紹花丸既粉漿係採用目本雞蛋係倒粉漿前要先攪拌好唔係就會令到小丸子太淋好難變硬,除左粉漿仲送上八爪魚同飛魚籽對於等次燒既手係有少少難度但店員都好好會不時幫手睇下進度而且好有耐性咁教食客點撥燒原來燒一粒小丸子都幾考功夫唔係咁容易燒左一段時間終於燒好係面上再鋪上飛魚子加左重脆卜卜口左同岩岩燒好內裏軟淋淋既小丸子成對比.在,粉漿帶有淡淡蛋香外面少少脆內裏好軟熟.朱古力麻糬御好燒店長好好人比左一個隱藏menu我試聽佢講宜家仲係試驗階段遲d就會推出全港首創既朱古力麻糬小丸子,店員推薦加上天華加添脆口效果朱古力同麻糬係燒既同時係內面慢慢溶化再融合為一咬開有朱古力漿流出仲咬到麻糬煙煙靭靭既口感好好味.4重芝士麻糬御好燒伴隨木魚碎一碗內附所有餡料既御好燒只要拌匀就可燒步驟比較簡單所以相對佔用既時間較少,芝士味好香濃切同咬開都有拉絲
4重芝士麻糬御好燒伴隨木魚碎一碗內附所有餡料既御好燒只要拌匀就可燒步驟比較簡單所以相對佔用既時間較少,芝士味好香濃切同咬開都有拉絲既效果材料比粉漿多真材實料而且有好多椰菜絲好香又帶少少脆口感.最後灑上櫻花蝦令味道多一份咸香口味.
安格斯牛柳炒麵牛柳分量都幾多而且咬落唔靭帶少少牛脂香味首先將配料炒熟然後加入麵條同炒麵醬汁抄好之可以食用,簡單快捷好似玩緊煮飯仔咁做到又可以玩又可以食.
原來店長最近準備推廣30分鐘放題計劃比食客去點各款燒物每次限點一款燒完後可以再點而且人均$200內搞掂真係幾吸引下為人一定會再黎食!!