2024-08-18
𓇥 𝙇𝙖 𝙁𝙖𝙢𝙞𝙡𝙡𝙚嘅𝘾𝙝𝙞𝙛𝙛𝙤𝙣 𝘾𝙖𝙠𝙚一向係三五知己聚會增添儀式感嘅好選擇 ♪ 不經不覺今年係 𝙇𝙖 𝙁𝙖𝙢𝙞𝙡𝙡𝙚嘅十週年,原來過去咁多年已經推出過超過𝟳𝟬款嘅戚風蛋糕口味,適逢慶生,佢地都推出左一連串大抽獎活動同優惠!其中包括經大家因喜愛而投票,選出重新推出復刻口味嘅戚風蛋糕,更加改良左味道,等大家可以再一次品嚐,重溫一下甜蜜時光✦意式芝士 ♤期間限定款式一切開個蛋糕入面嘅芝士忌廉好澎拜!每一啖都有𝙘𝙧𝙚𝙖𝙢𝙮濕潤嘅𝙢𝙖𝙨𝙘𝙖𝙧𝙥𝙤𝙣𝙚 𝙘𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚 包住𝙨𝙥𝙤𝙣𝙜𝙮 嘅戚風蛋糕,果然係受大家喜愛而被選為復刻嘅款式之一✦宇治抹茶椰香 ♤期間限定款式估唔到椰香忌廉同抹茶戚風蛋糕又幾夾,椰香忌廉微甜襯托出抹茶嘅回甘,令到成個蛋糕唔會有甜到膩嘅感覺✦大甲香芋黑糖麻糬香芋忌廉除左覆蓋戚風蛋糕上面,仲夾左喺中間,戚風蛋糕軟綿綿,加上濕潤嘅香芋忌廉,食到中間仲有好多黑糖麻糬粒粒,口感層次豐富✦雙重朱古力朱古力脆米磚加朱古力忌廉覆蓋住朱古力戚風蛋糕,多重朱古力味道帶可可嘅醇香唔會過甜𓄢𓇥 𝙇𝘼 𝙁𝘼𝙈𝙄𝙇𝙇𝙀尖沙咀廣東道𝟱號海港城海洋中心𝟮樓𝙆𝙞𝙤𝙨𝙠 𝟱
✦意式芝士 ♤期間限定款式
✦宇治抹茶椰香 ♤期間限定款式