超超超超超級靚嘅cafe!!!滿滿嘅復古 文藝元素!每一個角落都好有心思近門口位係雜貨店 大家可以去尋下寶~再行入啲就係cafe位置~環境好大好闊落 坐得幾舒服適合同閨蜜飲杯嘢 傾吓計 打下卡~小店仲可以book場拍pre-wedding/ 舉辦小型婚禮🥂-🍜【𝐹𝑟𝑒𝑛𝑐ℎ 𝑆𝑝𝑒𝑐𝑖𝑎𝑙 𝐶𝑟𝑒𝑝𝑒 𝑇𝑒𝑎 𝑆𝑒𝑡】$300內 (抱歉 忘了確實價錢🙈)☞︎ 𝐹𝑖𝑔 𝐶𝑟𝑒𝑝𝑒 ☞︎ 𝑆𝑎𝑙𝑚𝑜𝑛 𝐶𝑟𝑒𝑝𝑒 ☞︎ 𝑀𝑎𝑐𝑎𝑟𝑜𝑛 ☞︎ 𝐷𝑎𝑟𝑘 𝐶ℎ𝑜𝑐𝑜𝑙𝑎𝑡𝑒 𝑐𝑎𝑘𝑒☞︎ 𝑅𝑢𝑚 𝑅𝑎𝑖𝑠𝑖𝑛 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒 𝑐𝑎𝑘𝑒☞︎ 𝐸𝑎𝑟𝑙 𝐺𝑟𝑒𝑦 𝑇𝑒𝑎 ☞︎ 𝑀𝑎𝑡𝑐ℎ𝑎 𝐿𝑎𝑡𝑡𝑒店主超級好人! 比我哋揀一鹹一甜嘅crepe~因為當時草莓唔當造 改為無花果~兩個都好足料 好好味!!! 作為甜食控 我當然係鍾意甜crepe多啲😋除咗crepe 仲有馬卡龍&蛋糕仔馬卡龍幾好食 但兩款蛋糕仔都麻麻地飲品揀咗茶&抹茶High tea打卡必定要叫熱茶kkk 可以無限加水幾好抹茶都唔錯~ 整體用餐體驗都唔錯✨可以打卡 唔限時 crepe又唔錯推薦推薦!-✨推薦指數:9/10💰人均消費:~$150⏳等候時間
超超超超超級靚嘅cafe!!!
滿滿嘅復古 文藝元素!每一個角落都好有心思
近門口位係雜貨店 大家可以去尋下寶~
再行入啲就係cafe位置~
環境好大好闊落 坐得幾舒服
適合同閨蜜飲杯嘢 傾吓計 打下卡~

☞︎ 𝐹𝑖𝑔 𝐶𝑟𝑒𝑝𝑒
☞︎ 𝑆𝑎𝑙𝑚𝑜𝑛 𝐶𝑟𝑒𝑝𝑒
☞︎ 𝑀𝑎𝑐𝑎𝑟𝑜𝑛
☞︎ 𝐷𝑎𝑟𝑘 𝐶ℎ𝑜𝑐𝑜𝑙𝑎𝑡𝑒 𝑐𝑎𝑘𝑒
☞︎ 𝑅𝑢𝑚 𝑅𝑎𝑖𝑠𝑖𝑛 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒 𝑐𝑎𝑘𝑒
☞︎ 𝐸𝑎𝑟𝑙 𝐺𝑟𝑒𝑦 𝑇𝑒𝑎
☞︎ 𝑀𝑎𝑡𝑐ℎ𝑎 𝐿𝑎𝑡𝑡𝑒

店主超級好人! 比我哋揀一鹹一甜嘅crepe~
因為當時草莓唔當造 改為無花果~
兩個都好足料 好好味!!!
作為甜食控 我當然係鍾意甜crepe多啲😋

除咗crepe 仲有馬卡龍&蛋糕仔