2022-05-27
👍🏻 Daily Fresh Oyster 🦪 (4pcs)生蠔入口絲滑 有輕微海水鹹味 感覺好新鮮🌊擠少少檸檬汁提鮮 已經好正! 生蠔洗得夠乾淨 唔會有蠔殼碎 👍🏻 Classic Live Mussels Pot w/ White Wine Cream Sauce(0.5kg)青口雖不算大隻 但隻隻新鮮飽滿 自帶輕微海水鹹味 搭配奶香味濃 微甜嘅白酒忌廉汁 就係最佳拍檔👯♀️忌廉汁入面有大量切碎咗嘅洋蔥同香草 食再多都唔會覺得膩 反而越食越香☺️仲附送左六片薄薄嘅蒜蓉包 所以啲汁一啲都無得淨👻👍🏻 Crab Meat Lobster Bisque🦞睇顏色就知道係好濃味嘅龍蝦湯 飲到龍蝦膏嘅甘甜濃郁 亦有加少少忌廉令口感更順滑🙌🏻入面仲有鮮甜蟹肉絲 好夾 不過如果可以俾多少少就好啦!跟湯會有一片「真」蒜蓉包👍🏻 Spaghetti “Aglio e Olio”上枱時冒晒煙 真係熱辣辣整出嚟🙆🏻♀️蒜油味道都好香 入面仲有蘑菇、洋蔥、甜椒等配料 簡簡單單嘅配搭就係咁好味!另外意粉都值得一讚 口感爽口彈牙注意事項⚠️- 餐廳裝修、氣氛很好 特別喜歡充滿復古格調既皮梳化- 餐廳係某啲日子會有l
👍🏻 Crab Meat Lobster Bisque🦞
👍🏻 Spaghetti “Aglio e Olio”
注意事項⚠️
- 餐廳裝修、氣氛很好 特別喜歡充滿復古格調既皮梳化
- 餐廳係某啲日子會有live band🎸有興趣的話可致電餐廳查詢