你地今個假期有無去旅行呢❤️我就無啦🤣我選擇左為朋友慶祝生日😉今次我揀的餐廳好特別呀😍打卡精選愉快之旅😉飛行主題餐廳✈️💺三大特色打卡位 😁飛機艙/航廈指示牌/時區鐘+特色登機牌造型現金劵為我打造”飛“一般感覺體驗🥰我哋揀左食午餐😆我地叫左兩個lunch set 😊每個套餐都有是日餐湯及餐包➕主菜➕飲品是日餐湯及餐包我地惠顧果日的餐湯係蔬菜湯😄餐湯好好味😋啖啖蔬菜😃餐包做到食飛機餐嘅感覺🙂仲可以搽牛油食麵包添☺️擺盤都值得一讚😙擺盤好靚🥰美國100%安格斯牛肉漢堡包配薯條 $148材料包含🫡安格斯牛肉漢堡、番茄、生菜、洋蔥同芝士😯最欣賞芝士係熱溶的🤤炸薯條香脆可口😬放耐左少少都好味😋班尼迪蛋配酵母多士及三文魚 $138呢碟菜式賣相一流😶酵母多士係烘烤過好脆☺️配撘三文魚同牛油果🥑super food 🥰仲有主角班尼迪蛋😍一切開😗蛋黃流晒岀黎☺️超正😘另外亦有健康黑醋沙律菜😊青瓜同蕃茄😘別樹一格的生日蛋糕😝情迷朱古力Danish Toast $138超級厚的Danish Toast 😚仲有香蕉、布朗尼蛋糕、朱古力球同焦糖醬😎口感豐富😜雪糕仲要係Gelato 😋朱古力同雲尼拿口味🥳呢個生日蛋糕勁唔勁

飛行主題餐廳✈️💺

我哋揀左食午餐😆我地叫左兩個lunch set 😊

每個套餐都有是日餐湯及餐包➕主菜➕飲品

是日餐湯及餐包

美國100%安格斯牛肉漢堡包配薯條 $148

班尼迪蛋配酵母多士及三文魚 $138

別樹一格的生日蛋糕😝
情迷朱古力Danish Toast $138
超級厚的Danish Toast 😚仲有香蕉、布朗尼蛋糕、朱古力球同焦糖醬😎口感豐富😜雪糕仲要係Gelato 😋朱古力同雲尼拿口味🥳呢個生日蛋糕勁唔勁先😏

飲品
我哋切合返主題😜我地簡左飛機餐常見的橙汁同蘋果汁🧐兩款果汁好新鮮鮮榨🍹清新的感覺☺️

臨離開店舖小發現🧐
我都覺得好抵🤩Recommend 😃
1️⃣All You Can Eat Pizza & Wine🍕
只需$198 就可以任食5款大熱Pizza同House Wine and Beer😂
2️⃣免費生日danish toast
生日月份免費送danish toast(原價$148-158)

📍Cabin Crew Coffee by Holly Brown (尖沙咀)
🔍尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期2樓228號舖