2021-09-28
最近又去到開心嘅月份,因為夏天就嚟過喇~而且朋友又就嚟生日,所以我決定一於相約好友嚟到尖東試一試個地道德國菜順便慶祝埋食個豐富既生日飯,值得一提既係呢間餐廳好窩心,就係佢可以畀人帶埋寵物嚟室外食野~真係唔錯。今次就嚟到尖東海旁呢邊chill下~呢度附近嘅餐廳都出名係環球匯聚,我覺得夜晚真係好適合黎呢邊食飯,因為夜晚有尖東一帶嘅燈飾同埋有少少海風好舒服呢啲天氣,呢間餐廳露天或室內,非常適合任何人士走~無論你係食煙唔食煙或者想曬太陽定吹下風都好舒服~講番食物嗰part我最欣賞嘅就係佢啲肉類,特別係啲啲扒類真係整得好出色,個小食拼盤都好正,有特式,海鮮雞肉肉丸乜都齊晒各式各樣~唯一可惜嘅係我哋好想嗌嘅德國豬手係限量供應,咁啱今日賣曬,overall總括嚟講,成餐都好正~
講番食物嗰part