👫旺角係個任食天堂,嚟到就緊係食放題啦😍 呢間日式燒肉除左牛之外,仲有羊、豬、雞、海鮮⋯⋯真係勁多選擇💪🏻一一一一一一一一一一一一一一#任食2小時 <$238>食物種類繁多,除左肉類之外,仲有主食、潮燒同埋野菜等等🍖🍗🥩前菜區有好多唔同嘅開胃小食,沙律生果🥙、螺肉八爪魚🐙、中華海草、泡菜等等日式小食都有好多㗎😆溫泉蛋、毛豆、涼拌菜等種類繁多,比我第二個胃都食唔曬😋燒肉方面,有牛、豚、羊、雞、海鮮、野菜、潮燒❗️牛肉篇,牛嘅各個部位都可以比你食盡曬,牛肋肉、牛肋條、牛脊肉、牛舌、牛胸腹,有啲係有腌製過,有一啲係無調味嘅,開始食之前會比兩碟醬料蘸嚟食,又或者係前菜區都可以搵到其他調味醬料🙈想特別推介下日行野菜同潮燒篇,基本上呢一版嘅嘢食都叫左一次,令我覺得最最最好食嘅係一口甜蛋同埋迷你甜薯🤘🏻因為非常之有特色,係未食過嘅味道,甜薯真係好清甜,配埋啲牛油放喺鐵板度燒好正😳而一口甜蛋同平時食嘅甜蛋壽司好唔同,燒嚟食更惹味🤤飯後甜品就緊係唔少得雪糕🍦,除咗雪糕之外都有其他一口甜品杯㗎☺️有提拉米蘇、椰汁糕,仲有豆腐花添,嘢飲都係任飲💞而且仲有生啤任飲添,未滿十八歲人士就唔好飲啦🤣最後
👫

一一一一一一一一一一一一一一
#任食2小時 <$238>
日式小食都有好多㗎😆

溫泉蛋、毛豆、涼拌菜等種類繁多,比我第二個胃都食唔曬😋
燒肉方面,有牛、豚、羊、雞、海鮮、野菜、潮燒❗️

而一口甜蛋同平時食嘅甜蛋壽司好唔同,燒嚟食更惹味🤤

有提拉米蘇、椰汁糕,仲有豆腐花添,嘢飲都係任飲💞
而且仲有生啤任飲添,未滿十八歲人士就唔好飲啦🤣

最後仲會有一人一杯嘅Häagen-Dazs或mōvenpick雪糕送,真心抵食又高質👍🏻
一一一一一一一一一一一
👾驚喜指數:❗❗❗❗