Tiff哥對漢堡有種執著,份量要夠大,味道夠豐富,一餐一包都夠飽先合Tiff哥心意。Texas burger出產嘅漢堡包🍔,就正正合Tiff哥口味,你地話我點可以唔寫篇食評黎讚頌佢。前菜我地揀左一隻估你唔到薯條咸蛋黃嘅外層超級邪惡,好食,聞都聞到嘅咸蛋黃味,食落條條都有,一啲都唔馬乎。唯獨是個酸甜醬,我建議唔好點個醬,會遮左咸蛋黃味。Tacos一定要食,我order嘅係硬皮加軟殼蟹,脆皮配上惹味非常嘅軟殼蟹,簡直肥幾磅都抵!到主菜,未來漢堡,好新奇有趣,係漢堡扒但係又唔係漢堡扒。成個漢堡都係素,完全唔會有罪惡感,未來漢堡扒仲要味道同真漢堡扒有得fight,素食者必食!水牛城炸雞已經係吸引,加入漢堡簡直無得彈。水牛城醬汁酸酸辣辣,配搭漢堡個包最神!值得一提,Texas Burger嘅跟餐薯條全部都係粗身,有薯感,真正薯仔🥔一條一條切出黎,係薯條控都愛嘅薯條!一定要試❤️

前菜我地揀左一隻估你唔到薯條
金黃咸蛋黃薯條配雜莓酸甜醬