2012-06-17 22 瀏覽
朋友介紹係西貢唔一定食滿記, 可以試呢間, 不過今次信錯人...首先成間嘢都充滿榴槤加油煙味, 都算啦. order完等了又等, 以為人多比d耐性啦, 但左右隔離遲過我哋order嘅人都食緊嘢, just realised 已過了15-20mins! 追完單d嘢即刻到喎, 不過去咗隔離要人pass比我哋, 咁即係之前miss咗啦!食物方面都幾失望:楊枝金露豆腐花 - 從未食過咁難食!!! 第一啖係苦嘅, 應該係d西柚唔得. d金露汁完全冇味, 豆腐得兩啖味道麻麻. 唯一正常係芒果. 為咗唔咁浪費,唯有食咗d芒果同飲咗少少汁. 碗嘢成$34, 咁嘅quality都幾貴! 石榴蘋果冰 - 味道一般但不夠冰, 唔值$24囉!To summarise, 唔想食到成身味同一肚氣就咪試

食物方面都幾失望:

石榴蘋果冰 - 味道一般但不夠冰, 唔值$24囉!

To summarise, 唔想食到成身味同一肚氣就咪試
2012-06-16
$30 (其他)