2008-03-19
又來了這個美食廣場晚餐, 是此係試這家燒烤店. 食物係堆在櫃臺前, 客人就係度指手劃腳地揀食物, 等十分鐘都就返來取烤好的串燒.是晚揀了五樣食物.香燒牛肉串$10: 3分, 最奇怪的係食物的熱力不足, 吃落口點解係凍的? 而層真係無解. 串燒不夠熱, 又係真的無乜吸引力的. 另外, 又醃得不夠入味.雞肉串$8: 3分, 跟牛串的感覺差不多, 都係凍凍的, 不行.豬腩肉$8: 4分, 相對上係比較好一點, 豬腩肉幾香口的, 但始於係溫溫吞吞的.蜜味燒雞翼$12: 3分, 份量不細的雞翼, 燒焦了, 加上不夠熱, 都係麻麻.明太子雞翼$12: 1分, 這個更加係燒焦得緊要, 個心就仲係凍的.燒烤的水準係相當之差, 又凍又燒焦了, 在一家以燒烤作賣店的地方, 實在有大大的進步空間.
是晚揀了五樣食物.