餐廳: 大班樓
資訊:

2021-12-29 996 瀏覽
三個人叫咗三個行政套餐,包括3分頭盤三份主菜三個湯3份甜品,例湯冇得揀,蟲草排骨湯同半年前一樣。頭盤兩個朋友叫左乳鴿我叫咗份臭豆腐,乳鴿份量每人半隻,臭豆腐有兩舊,睇落份量好似乳鴿抵啲,但係臭豆腐真係好好食如果可以大嚿少少就好滿足啦,臭豆腐個醬都調得好惹味。花雕蟹絕對係必吃,最直接係飲埋個汁,聽落好似好誇張但真係好好味。蒸海斑好嫩,牛腩正常最後食唔晒已經好飽。最後嘅甜品叫咗杏仁茶淡淡嘅杏仁香唔會好甜,10分解膩。最後三個人埋單加一$2035,花雕蟹必食。

蒸海斑好嫩,牛腩正常最後食唔晒已經好飽。

胡椒清湯牛坑腩
胡椒清湯牛坑腩盞燈校下午度