2024-09-15
心情低落 o̴̶̷᷄ ·̭ o̴̶̷̥᷅唯有用甜野氹返自己之前行過成日好多人排緊買我見無咩人 就去買幾個麻糬試下好唔好食先⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰ 開心果ℚℚ自從係深水埗食完開心果糯米糍 就想尋找一樣錦濃既開心果甜品 可惜佢既開心果味道唔係源於個麻糬 只係佢頭上既開心果碎 有啲失望=• ֊ •= (ʙᴛᴡ我睇返上網既𝖈𝖔𝖒𝖒𝖊𝖓𝖙 原來入面有醬但我無!真係好黑仔! ˃̵͈᷄ ᎔ ˂̵͈᷅ )脆皮紫薯ℚℚ無咩脆皮無紫薯味 係咪我黑仔既問題係咪心情差會影響味蕾 (๑•̌.•̑๑)ˀ̣ˀ̣ 草莓小紅莓ℚℚ唯一一個我覺得有比足料既小紅莓 每啖都起碼有幾粒小紅莓咬下꒰ ɞ̴̶̷ ·̮ ɞ̴̶̷ ꒱ 。 ˚ 紫薯蕃薯ℚℚ𝓤𝓶…無味 ( ⸝⸝ʚ̴̶̷̆ ̯ʚ̴̶̷̆⸝⸝) 只有一粒真蕃薯粒 得佢個粒蕃薯有味道綠茶紅豆ℚℚ你估到既味道 無咩特別 ⌯' '⌯唔會有咩驚喜 係平凡樸實既味道摩卡咖啡ℚℚ配埋杯黑咖啡就好啦 摩卡咖啡ℚℚ有啲甜 如果有齋咖中和返就好啦୧⍤⃝𝓤𝓶…⑉꒦ິ^꒦ິ⑉如果無咩特別 我諗 我無再食既必要 •᷄⌓•᷅
心情低落 o̴̶̷᷄ ·̭ o̴̶̷̥᷅唯有用甜野氹返自己
之前行過成日好多人排緊買
我見無咩人 就去買幾個麻糬試下好唔好食先
⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰
開心果ℚℚ
(ʙᴛᴡ我睇返上網既𝖈𝖔𝖒𝖒𝖊𝖓𝖙 原來入面有醬
但我無!真係好黑仔! ˃̵͈᷄ ᎔ ˂̵͈᷅ )
脆皮紫薯ℚℚ
無咩脆皮無紫薯味 係咪我黑仔既問題