「心情非常療癒的下午茶🤤😌😌🍮」📍Joy Litm@ Causeway Bay✨宇治抹茶紅豆梳乎厘班戟 x 紅絲絨梳乎厘班戟 (9/10)- 重點推介👍🏻👍🏻👍🏻- 打卡拍片非常合適📸, 食落都一樣咁好味🤤- 冰冷的白色香濃牛奶漿 (係非常濃!厚!)、配即製熱烘烘的日式鬆軟梳乎厘班戟,入口併發陣陣蛋香,只能說OMG!- 夏日炎炎的天氣,食到冰火交融的甜點,真係一次過滿足哂我這個奶控的所有願望!🥰✨提拉米蘇鮮奶 (7/10)- 可能自己真係太鐘意濃厚奶品🤤,比較下飲品始終係飲品,奶水比例自然需要相對提升,味道正常,雖然未係我鐘意既濃厚方格,不過同樣都好岩打卡留念😆📸人均消費:$100 -抵食程度 - 正常 3/5美味程度 - OMG! 4/5衛生整潔 - 環境乾淨企理,只係人手不足清潔餐枱速度較慢,但可接受 4/5服務態度 - 店員好Nice ! 5/5-
「心情非常療癒的下午茶🤤😌😌🍮」
📍Joy Litm@ Causeway Bay
宇治抹茶紅豆梳乎厘班戟

- 重點推介👍🏻👍🏻👍🏻
- 打卡拍片非常合適📸, 食落都一樣咁好味🤤

提拉米蘇鮮奶

✨提拉米蘇鮮奶 (7/10)

人均消費:$100

抵食程度 - 正常 3/5