2024-10-01 409 瀏覽
牛大人都算係我心水火鍋店~原因很簡單:抵食又高質🤗 今日同樣揀咗90分鐘午餐的極尚和牛吃到飽套餐湯底我選咗牛大人紅燒牛骨湯,貪佢少少辣香龍惹味~ 但今期牛大人推出左限定湯鍋 - 『酸辣雙雄三椒酸菜鮮魚鍋』➕『醍醐蕃茄酸辣鍋』,有興趣嘅朋友都可以試吓!一次過可以食到唔同部位嘅牛肉,西班牙五花腩,牛扒秘製牛筋牛肚滷水大腸,蟹籽墨魚漿等~而家仲有升級回歸[澳洲和牛牛胸爽]口感出奇地爽脆,而且有啖啖濃厚牛味真係唔使擔心選擇困難症,鍾意食乜就食乜😆 除咗以上嘅食,仲可以出去火鍋材料區拎唔同嘅火鍋配料(丸類,脆皮腸,即食麵和各式蔬菜)店員都feel得好密,唔怕冇得食😊小食方面都推出咗全新涼拌小食『逢甲Q爽雞腳筋』~帶點微辣嘅雞腳筋煙韌爽脆口感並存,口感獨到,食住等鍋底就最啱!另外仲有『陳醋涼拌黑木耳』陳醋嘅酸酸甜甜,開胃又健康,配埋黑木耳清脆爽口口感,消暑一流飲品方面,照舊有好多唔同嘅冷泡茶,紙包及罐裝飲品~而家仲要有優惠,只要 Like & Follow 牛大人社交平台,開門市同事出示返畫面就馬上送「金鑽鳳梨椰奶西🥥」一杯!我仲見到宣傳單張,由9月1日起,晚市入座均可任食Mövenpick雪糕🍨
牛大人都算係我心水火鍋店~
原因很簡單:抵食又高質🤗
今日同樣揀咗90分鐘午餐的極尚和牛吃到飽套餐

真係唔使擔心選擇困難症,鍾意食乜就食乜😆

我仲見到宣傳單張,由9月1日起,晚市入座均可任食Mövenpick雪糕🍨 (適用於牛大人全線分店)。😍