2024-01-21 268 瀏覽
跳入呢間餐廳嘅世界,開始咗一場味蕾之旅,真係一啖啖驚喜👀!先嚟嘅青瓜湯,湯底一流,蘸啖麵包脆脆嘅口感,完美搭檔!再講講嗰個炸麵團,Parma火腿同肉腸夠味,還有嗰溶溶嘅芝士,真係爽口過癮😋。主菜嘅部分,海鱸魚皮煎得啱啱哋,魚肉鮮嫩得滑嘅,同埋嗰個野菜小米,食落真係清新兼滋味。豬里脊都好贏,煎得外脆內嫩,加上番茄醬汁,又香又好味,仲想多啖嘅心情喎🤤!至於甜品部分,朱古力布甸配雪糕,我只能講癲呀!濃郁朱古力突出,冰凍雪糕解甜,絕配啊!開心果Tiramisù真係創意十足,開心果嗰脆口感完美滲透晒到每一口軟滑嘅Tiramisù,滿足到我嘅甜品夢✨。總結呢場食之旅,真係值得推介!如果想體驗下親民價格但又唔失格調嘅美味,呢度絕對係妳嘅不二之選🍽️!