見到好多人推介依間既奶蓋茶,就好期待去試一試係咪真係咁正😋上環店面較窄,但人流非常多,非繁忙時段去都等左25分鐘先飲到🙈門外有個少少打卡位。茶款種類繁多,有選擇困難症既我就決定試下佢地既招牌飲品☺️❀ 綿芝白桃烏龍茶今次揀左佢地既招牌飲品😋好鐘意佢地既奶蓋,好綿滑又充滿著淡淡既芝士香,較其他奶蓋茶既芝士味冇咁鹹,啱晒鐘意清清地既我🥰白桃烏龍味道清新,桃味慢慢溢出,茶味突出,冇被芝士奶蓋蓋過味道👍🏻口感輕盈,唔會太膩,飲完唔會覺得有罪惡感🙈 ⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆👅味道:⭐️⭐️⭐️⭐️💫📸環境:⭐️⭐️⭐️🤵服務:⭐️⭐️⭐️⭐️💎CP值:⭐️⭐️⭐️⭐️(5⭐️為最高分)⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆

❀ 綿芝白桃烏龍茶

👅味道:⭐️⭐️⭐️⭐️💫
📸環境:⭐️⭐️⭐️
🤵服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
💎CP值:⭐️⭐️⭐️⭐️
(5⭐️為最高分)

綿芝白桃烏龍茶
25 分鐘 (堂食)
下午茶
綿芝白桃烏龍茶