2019-05-22
收舖同咁多位Partners 係觀塘搵食, 行左鬼咁耐,間間都收哂,就係得呢間MooMoo 有得食😂結果出人意表的抵讚👍燒豬頸肉沙律$54 入面有燒豬頸肉,羅馬生菜,紅毛菜,九芽菜,粟米粒,紅腰豆,麵包粒;聽都覺得豐富☺上班一族長期都唔夠菜食, 如果平日食沙律又鬼咁貴。呢到賣一個沙律餐盒都只係$54 , 而份量係足夠一位成年男士食一餐的!抵到爛!燒豬頸肉係即燒熱辣上台,燒得好香口。 肉塊邊充滿焦香, 火灸的藝術!肉塊一夾起都見到肉汁流到沙律菜, 令沙律菜都沾滿肉汁, 食菜再不是難事。鹹蛋黃雞堡$69漢堡由鹹蛋雞,生菜,蕃茄,配以沙律醬作調味。 食完一口立即「嘩」一聲。 原因好簡單,因為超級多鹹蛋醬啊!仲要炒得超香, 全份都係熱辣新鮮做。 絕對係不容錯過的漢堡。忌廉磨菇雞翼$63咬落去忌廉磨菇噴出黎香濃至極,配上雞好有提味作用, 令雞肉的鮮味都提升不少。整體再加上特調汁香味濃厚, 非常惹味。食完成個雞翼同堡都好想再食多個,真係會回頭呀!
燒豬頸肉沙律$54
鹹蛋黃雞堡$69
忌廉磨菇雞翼$63
整體再加上特調汁香味濃厚, 非常惹味。
食完成個雞翼同堡都好想再食多個,真係會回頭呀!