2023-07-18 978 瀏覽
七月又到啦,又係周年紀念嘅慶祝月份,今次揀咗嚟呢間餐廳,雖然地方不大,但係星期六日假期有歌手主場演唱,又有大屏幕播不同地方嘅場景,就係比呢啲嘢吸引咗,加上佢係半自助餐嘅形式,啱晒唔係食得多,但又好想食沙律甜品嘅為食男女,雖然係星期六,但係因為要返工,所以大約八點先至到,餐廳收10點,來到只有三幾台客,不止環境好,氣氛好,服務更加好,點好法真係要自己來感受吓啦,食物都係正常,唔算得上好驚喜,睇食評都有啲唔係幾好,不過我覺得OK喎,我有一個習慣喺OpenRice book位嘅時候會有得俾你揀係慶祝生日周年紀念定係聚會,雖然揀嚟都冇乜特別,但係都會習慣填咗,今次我填咗周年紀念,食到尾聲嘅時候餐廳都冇晒人,當時只係九點幾,侍應突然攞一碟寫上happy anniversary嘅蛋糕仔過嚟,仲同我哋講周年快樂,台上嘅歌手係外國人,佢仲特別唱咗首歌俾我哋聽🤭😍感覺好窩心。真係比足一百分。一定會再嚟。🤭😍😋今日食咗肉眼西班牙乳豬,仲有西冷扒三文魚🤭佢啲甜品同埋湯都好味。其實選擇都算多👍🏻👍🏻