2018-06-13 371 瀏覽
夜晚睇完戲有少少餓,黎到有飯食既mos cafe,不過我都係鐘情佢既漢堡多啲。今次就試左炸蝦漢堡($25),跟左雞塊餐($25)。點餐後店員會比個號碼牌你,坐低將個牌擺係枱面,店員就會將食物送上黎。晚上九時,餐廳都仲係好多人,但未算滿座。等左幾分鐘,店員就送上食物啦!🤙🏻送餐時店員仲會講唔好意思要你等咁耐,真係好有禮貌🤙🏻Mos burger 既漢堡,賣相就係靚囉!蝦堡入面有沙律醬,內容就有炸蝦堡同生菜。個包真係好鬆軟,咬落好鬆化,同平價包就係唔同。蝦堡個內容當然就有蝦啦,啲蝦係真係一隻隻咁係入面,並不是切開左的。不過講真個蝦堡就唔算熱,應該就擺左一會兒,但都算脆既。每次食mos burger 都必嗌既摩斯雞塊,食過一次真係返唔到轉頭,今次仲要係啱啱整好,熱辣辣!咬落去嗰下除左好熱,就係食到個雞塊係有汁係入面!唔似麥記嗰啲咁炸到乾憎憎,真係超級好食!如果想食質素高少少既漢堡,絕對推介大家食mos burger,質素真心高架。

晚上九時,餐廳都仲係好多人,但未算滿座。

等左幾分鐘,店員就送上食物啦!🤙🏻

送餐時店員仲會講唔好意思要你等咁耐,真係好有禮貌🤙🏻

Mos burger 既漢堡,賣相就係靚囉!

2018-06-13
5 分鐘 (堂食)