2024-11-13
呢間甜品舖除咗甜品好食之外,亦都有其他小食選擇,如果有選擇困難症嘅你就大件事啦🤣今次我哋叫咗:糖不甩丸子窩夫配雪糕🧇✨佢哋嘅窩夫其實好出名,一上枱熱辣辣,而且窩夫外脆內軟,配上煙煙韌韌嘅糖不甩丸子,仲有脆卜卜嘅杏仁片口感真係一流🥰而且可以按自己嘅喜好加入煉奶添楊枝甘露🍊✨楊枝甘露真係好足料,除咗入邊嘅芒果大大嚿之外亦都有滿滿嘅柚子肉同西米🥭食落充滿芒果香之餘亦都好清甜😊黑糖五寶芋圓仙草✨芋圓仙草大家都唔會覺得陌生,而呢一款就再加埋桃膠就更加滋潤啦💕啱晒而家轉天氣咁乾燥嘅天氣食,食落會太甜,仙草亦都嫩滑,芋圓煙靭有咬口,唔錯😊芒果飄雪🥭✨底層係牛奶味嘅雪花冰,配埋好甜嘅芒果加埋芒果味雪糕🍧呢個配搭真係一流,牛奶雪花冰入口即溶好似雪咁❄️小朋友好鍾意食😋BBQ蜜糖雞翼🍯波波拼盤(炸燒賣、炸薯條、炸魚蛋及鹽酥花枝丸)🧆✨一邊食甜品就梗係會想食返啲鹹食,BBQ蜜糖雞翼炸到脆卜卜,配埋蜜糖真係好好食👍🏻波波拼盤一款入邊已經有咁多選擇,全部都好邪惡,個人推介鹽酥花枝丸😆全部都係熱辣辣新鮮整好,真係要試吓🥰店內座位唔多,我哋當日去到都要等一陣,不過可能係因為星期日😂裝修簡約亦充滿貓貓嘅佈置,令人有一種
糖不甩丸子窩夫配雪糕🧇
楊枝甘露🍊
黑糖五寶芋圓仙草
芒果飄雪🥭
BBQ蜜糖雞翼🍯
波波拼盤(炸燒賣、炸薯條、炸魚蛋及鹽酥花枝丸)🧆
店內座位唔多,我哋當日去到都要等一陣,不過可能係因為星期日😂裝修簡約亦充滿貓貓嘅佈置,令人有一種好溫馨嘅感覺❣️價錢亦都好親民,甜品控真係要試吓啦😆