鰻魚飯好味低吃🐟日韓台式全包辦🏝星期五夜晚六點左右我地兩個黎吃晚餐,因為無吃午餐所以之後叫左三個餐。黎到既時候有三四檯坐左人,我地都唔使等就有四人位坐。個餐牌仲係下午茶,因為六點半先到晚市,但鰻魚飯晚市都只係貴三蚊,好低吃!本身諗住吃特大鰻魚飯,點知店員話因為低吃到蝕錢所以最近取消左果個餐。✏️我們的食單✅蒲燒鰻魚飯(包飲料)$69✅台灣肉燥豬軟骨滷蛋飯(包飲料)$51👌🏻黑蒜油拉麵 $76✅蒲燒鰻魚飯 $69:滿足感超載!鰻魚好大條,比較多肥,吃落好冧。鰻魚下面鋪左滑蛋,都好有口感!鰻魚汁可以按個人喜好落多少。飯質都唔錯,仲有一大塊紫菜。我吃過既鰻魚飯裡面呢間性價比最高!✅台灣肉燥豬軟骨滷蛋飯 $51:豬軟骨超乎預期地冧,真點正。肉燥飯都好入味。👌🏻黑蒜油拉麵 五花腩 $76:水準幾高!黑蒜好香,麵入面有好多配菜,一啲都唔孤寒。麵質唔錯,五花腩薄切。唯獨溏心蛋欠佳,浸得唔夠耐所以無味。🏠啲檯比較迫,最近擴展到隔離鋪位有多啲空間。裝修一般。👳🏻‍♀️店員都幾親切。
鰻魚飯好味低吃🐟日韓台式全包辦🏝

✏️我們的食單
✅蒲燒鰻魚飯(包飲料)$69
✅台灣肉燥豬軟骨滷蛋飯(包飲料)$51
👌🏻黑蒜油拉麵 $76

蒲燒鰻魚飯

台式肉燥豬軟骨滷蛋飯

黑蒜油拉麵

🏠啲檯比較迫,最近擴展到隔離鋪位有多啲空間。裝修一般。

👳🏻‍♀️店員都幾親切。
2017-10-20
蒲燒鰻魚飯