2023-07-28 56 瀏覽
身為一位專業既無飯主婦🧑🏻‍🍳,當然要時刻留意各區性價比高既外賣店,今日就黎到西灣河試下呢間💡人氣爆燈💡既 🐓“呂錦記手撕雞專門店”🐓。店家用專門店自居真係無錯,只係🐓手撕雞🐓,佢都有好多唔同口味,而我就選擇左。。🐓西域孜然手撕雞🐓孜然一般俾人嘅感覺係重口味,但店家用孜然去烹調🐓手撕雞🐓,不但令手撕雞肉質更加鮮嫩,而因為廚師經驗十足,孜然份量落得恰到好處,唔會令孜然搶走咗雞嘅味道。令人一啖接一啖🥢🥢,停唔倒口🤤🥒🐓青瓜醬去皮手撕雞🥒🐓呢款真係不得了,💄愛美既女士👩🏻💪🏻增肌減脂💪🏻中嘅各位必食!!你睇佢,一大碗裏面有半碗都係🥒青瓜絲🥒,我返屋企大概要一個鐘車程,返到去青瓜仲好爽脆,完全無岀水,響呢啲咁熱嘅天氣之下食一流👍🏻👍🏻好啦,終於可以去返主角,🐓手撕雞🐓嗰度😂,店家將整份🐓手撕雞🐓去皮,再加咗少少調味,健康之餘又惹味👍🏻🐓手撕雞🐓外,呂錦記仲有5款美味小食,好適合買返去送酒,一流👍🏻我今日大概6:45PM去到,已經見到有一兩個人排緊隊🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️,如果唔想等嘅朋友,可能要早少少去,因為佢唔係整定嘅,係🔴即叫即整🔴,但絕對係值得等!大推!

🐓西域孜然手撕雞🐓

🥒🐓青瓜醬去皮手撕雞🥒🐓