2023-06-15 3657 瀏覽
呢間以藝術打印咖啡出名既cafe我一直bookmark左好耐啦,今次終於同媽子去左呢間食晚餐! 呢度環境幾靚,充滿藝術氣息,而且仲擺放左唔同藝術家既作品可購買! .而為左杯靚靚打印飲品,去之前已經揀定同媽子既靚靚合照🤣 去到坐低第一時間就點呢杯打印朱古力先!! 然後將相片wtsapp sd俾cafe就會幫你印。打印飲料既基底可選咖啡或朱古力,留意一定會係凍飲,以免熱力會令圖案融左,不過拎住來打卡真係一流!! 打印飲品,可以係俾自己揀既相,又或者cafe本身都有圖案可以俾你揀來打印。因應媽子唔飲得太多咖啡,我地揀左朱古力,估唔到味道幾香! 圖案既奶泡好滑,味道比想像中有驚喜💕.玩完主角既打印朱古力後,我地本身都叫左:🦞波士頓龍蝦意粉 Lobster Linguine賣相好吸晴!! 大大隻龍蝦在面,龍蝦肉超爽,意粉以蕃茄醬烹煮,好入味! 份量都幾多! .🥗夢幻早餐 Breakfast Fantasy藝術品段的All day breakfast,色彩繽紛,裡面有黑松露炒蛋、Parma Ham、香腸、煙三文魚、煙肉、烤菠蘿、大啡菇、脆麵包、雜果及蔬菜沙律,味道好清新好好食!! .🍰意式提拉米蘇
玩完主角既打印朱古力後,我地本身都叫左:
🦞波士頓龍蝦意粉 Lobster Linguine
🥗夢幻早餐 Breakfast Fantasy
🍰意式提拉米蘇 Tiramisu
店員話呢個係佢地既Signature甜品,當然要試試!! 賣相好得意,Tiramisu上有片橙乾,好香。最鍾意佢地既手指餅浸左咖啡酒,超濃郁既香味,整體好creamy好好味! 難怪是招牌!
2023-06-08
  • Tiramisu