2017-12-15 4049 瀏覽
之前草泥馬已經好多人中意,最近換左狐狸仔 🦊,草根知道即時衝去同佢見個面😍店內周圍都係狐狸仔嘅裝飾,好可愛呢見到menu即時決定叫呢個!!!好豐富,可惜問過老闆焙茶味只係星期三同日先有,又試唔到了狐狸芭菲($58)Fox Parfait草根今次揀左一杯抹茶 🍵,一杯兩溝✌🏻見到賣相底真係即時心心眼❤️上面有大大塊狐狸曲奇🍪,燒綿花糖、焙茶爆谷🍿同月亮🌙造型嘅朱古力裝飾。曲奇微硬脆口,綿花糖燒到外脆內煙韌,超驚喜😍爆谷鹹鹹地但唔太脆食唔出焙茶味可忽略🙈第一點要讚係雪糕唔易溶,經過草根一輪瘋狂影相📷個Look都保持得好好🤘🏻雪糕同之前食過嘅一樣,好滑身。兩溝相對會淡口少少,草根👩🏻👧🏻就中意抹茶味多d💚,回甘之餘仲好濃🍃食到最底仲有2粒煙韌嘅白玉同好多焙茶寒天,食完勁滿足🤤💯Ps: 估唔到老闆諗得我地嚟過(草根有d怕醜添🙊)一日見咁多客人,認得嚟過嘅人證明老闆真係好有heart❤️成間店鋪而家都用緊做狐狸仔做裝飾,有見到草根借左d狐狸仔嚟影相嗎?同時滿足左少女影相嘅心💓同個甜品胃,男朋友們睇到呢到識做未😏?冇嘅唔緊要,同草根姐姐一樣,下次毒自去又有咩可怕wor😤

店內周圍都係狐狸仔嘅裝飾,好可愛呢

見到menu即時決定叫呢個!!!
好豐富,可惜問過老闆焙茶味只係星期三同日先有,又試唔到了

狐狸芭菲($58)
Fox Parfait

草根今次揀左一杯抹茶 🍵,一杯兩溝✌🏻

狐狸芭菲

$58 (宵夜)