2023-04-24 23 瀏覽
炯記係晚餐的好地方,一諗唔到食乜,就自然會諗起烔記,食得飽之除,價錢仲好吸引🤩今晚特別肚餓,叫咗個二人套餐,好多嘢食價錢又勁抵,優惠價$198🤩我地揀咗鹽焗手撕雞(半隻),(另外可以揀麻辣手撕雞),一絲絲啖啖雞肉,好香好野味😋另外包冬菇醬皇豬手(例牌)豬手炆得好入味,好淋,好容易咬到,食到好多膠質,好岩女士補充膠原蛋白😆一如以往,好鍾意食佢啲冬菇,細細粒好易入口,有炆得好入味👍🏻配埋太子鵝油撈麵一齊食就更正,用太子餓油撈完嘅粗麵,好彈牙爽口(建議進食前要鬆一鬆啲面,口感更佳)麻辣雞腎 (另有鹽焗味可選)及 酸辣雲耳雞腎爽得來,又易咬,好鍾意食😍酸辣雲耳都好正,酸辣合到好處,再配埋陣蒜味,好可口😍郊外油菜(一碟)非常翠綠,大大條,好有誠意是日靚湯(两碗)粉葛紅蘿蔔雞湯,岩晒好耐冇飲湯嘅我🤩個餐仲另外跟兩杯飲品👍🏻

另外包冬菇醬皇豬手(例牌)

麻辣雞腎 (另有鹽焗味可選)及 酸辣雲耳

郊外油菜(一碟)
非常翠綠,大大條,好有誠意

是日靚湯(两碗)

• 鵝油撈麵
  • 鹽焗手撕雞