2024-02-18 16 瀏覽
講起可麗餅,一定會諗起Cafe Crepe,晚市仲有套餐食得飽之餘仲可以食埋招牌Crepe🤩♥ 帶子松露蘑菇扁意粉 $205上枱好香!帶子松露蘑菇係最夾嘅組合,帶子大大粒兩邊都煎香,配上扁意粉軟硬度適中,口感唔錯意粉亦掛汁🍝♥ 香煎比目魚 $229朋友話唔算好肚餓,諗住食比目魚唔會太飽,點知個份量都好多🤣 魚肉滑溜魚皮煎香帶金黃色好脆!底層仲有薯蓉食得出係用新鮮薯仔🥔整出嚟,所以好飽肚兩個套餐都有包前菜可以揀餐湯或者沙律,我哋都揀咗餐湯當日係蘑菇湯好濃郁淡淡蘑菇香味,餐飲我哋揀咗熱朱古力同埋抹茶鮮奶(咁凍嘅天氣梗係飲番杯熱飲🥰唔會好甜)♥ Crepe Grecque $99套餐加$99就可以食到😍幾飽都有留返個位俾甜品啦,呢個係開心果、核桃及蜂蜜配雲呢拿雪糕,食落帶少少檸檬嘅酸味好清新,口感層次好豐富

♥ 帶子松露蘑菇扁意粉 $205

♥ 香煎比目魚 $229