2024-06-20 381 瀏覽
呢間位於將軍澳嘅研香,食完就即刻愛上,呢間舒適嘅糖水店成為咗我嘅新寵。首先,佢嘅裝飾靚仔有特式👌🏻。我試咗佢哋嘅糖水,味道係真真正正嘅香濃,滿滿嘅快樂味道!再者,佢哋嘅糖水款式相當豐富新穎,我哋可以品嚐:🧉 椰汁紫米芒果西米露 🧉呢個糖水真係好解渴,椰汁香厚,芒果甜蜜,搭配紫米同西米,豐富嘅口感冇得頂!🍨 芒果冰 🍨芒果多汁甜美,反正適量,冰粒細膩,解暑又消暑!🍶芝麻鮮奶豆花 🍶芝麻香味濃郁,豆花細滑,簡直係一種極品享受,飲到每一口都好滿足。☕ 凍牛奶咖啡 ☕呢款凍咖啡濃郁咖啡香溶入牛奶中,喝落去令人精神抖擻,每一口都好有滋味。研香,呢間糖水店真係好貼心,各款糖水都香滑甜美,好似飲入咗一種幸福嘅感覺,真係飲過就會唔捨得走!

🧉 椰汁紫米芒果西米露 🧉
🍨 芒果冰 🍨
芒果多汁甜美,反正適量,冰粒細膩,解暑又消暑!
🍶芝麻鮮奶豆花 🍶
☕ 凍牛奶咖啡 ☕