2022-03-02 474 瀏覽
𝘁𝗼𝗱𝗮𝘆'𝘀 𝗱𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁 𝗶𝘀 𝗯𝗿𝗼𝘂𝗴𝗵𝘁 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂 𝗯𝘆 𝗺𝘆 𝗳𝗮𝘃𝗼𝗿𝗶𝘁𝗲 𝘁𝗮𝗿𝗼 𝗯𝗮𝗹𝗹𝘀 𝘀𝗵𝗼𝗽- @mryuen_ taro 🍡 𝘁𝗵𝗲𝘆 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗲𝘀 𝗮 𝘃𝗮𝗿𝗶𝗲𝘁𝘆 𝗼𝗳 𝗵𝗮𝗻𝗱𝗺𝗮𝗱𝗲 𝘁𝗮𝗿𝗼 𝗯𝗮𝗹𝗹𝘀 𝗶𝗻 𝗱𝗶𝗳𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝘁 𝗳𝗹𝗮𝘃𝗼𝘂𝗿 𝘀𝘂𝗰𝗵 𝗮𝘀 𝗺𝗮𝘁𝗰𝗵𝗮, 𝗵𝗼𝗷𝗶𝗰𝗵𝗮, 𝘀𝗲𝘀𝗮𝗺𝗲, 𝗮𝗻𝗱 𝘁𝗵𝗲𝗶𝗿 𝘀𝗶𝗴𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲 𝘁𝗮𝗿𝗼 𝗽𝗮𝘀𝘁𝗲 𝗶𝘀 𝘁𝗼 𝗱𝗶𝗲 𝗳𝗼𝗿! .由網店開始食到佢哋搬入旺中有實體店,慢慢研發更多唔同口味嘅芋圓同配搭,生意好咗出名咗但水準依然,要食手工芋圓我一定會推介 @mryuen_ taro ! 佢哋嘅芋圓與別不同之處係食得出芋頭、番薯、紫薯嘅味道,真係每一粒都有分別,口感煙韌但又唔過分,每朝新鮮手打芋泥微甜軟綿,混入粒粒芋頭增添口感,仲好香奶味,食過一定返唔到轉頭!另外佢哋最受歡迎嘅包心芋圓真係無得輸,外層薄薄嘅番薯圓包住幾乎爆餡嘅芋泥,同芋泥球唔同嘅係佢無芋頭粒,咬落更綿密,雖然大大粒但好易食上癮!另外試咗綠茶、焙茶、同朱古力味芋圓,一樣食得出真材實料,但我都係鍾意招牌包心三
由網店開始食到佢哋搬入旺中有實體店,慢慢研發更多唔同口味嘅芋圓同配搭,生意好咗出名咗但水準依然,要食手工芋圓我一定會推介 @mryuen_ taro ! 佢哋嘅芋圓與別不同之處係食得出芋頭、番薯、紫薯嘅味道,真係每一粒都有分別,口感煙韌但又唔過分,每朝新鮮手打芋泥微甜軟綿,混入粒粒芋頭增添口感,仲好香奶味,食過一定返唔到轉頭!另外佢哋最受歡迎嘅包心芋圓真係無得輸,外層薄薄嘅番薯圓包住幾乎爆餡嘅芋泥,同芋泥球唔同嘅係佢無芋頭粒,咬落更綿密,雖然大大粒但好易食上癮!另外試咗綠茶、焙茶、同朱古力味芋圓,一樣食得出真材實料,但我都係鍾意招牌包心三色芋圓多啲,一碗有埋仙草做底,滿足晒咁多個願望🤤
梳打三色朱古力味芋圓
梳打三色朱古力味芋圓