秋天緊係要食大閘蟹啦!近排 @picihk 就推出左限定嘅PICI hairy crab pasta大閘蟹黃蟹肉手工意粉($280) ,超級creamy滿足!配上thick pasta 非常chewy! 頭盤就叫左 Cold Cut ($130) 配左signature coolers (Mocktail) 另外叫左個Saffron Gnocchetti with Seafood Ragu($160) 因為有金不換,所以成碟都好有泰式味道,超級開胃,蜆肉同八爪魚都係新鮮!Italian Passion就係熱情果為主調嘅有氣特飲,酸酸味味,十分清新!另外試左Sicilian Soda,  San Pellegrino 血橙梳打水本身會有少少藥水味,但個人接受到,覺得幾有層次!

但個人接受到,覺得幾有層次!
2023-10-21
5 分鐘 (堂食)