2024-10-05 100 瀏覽
聽講R&R Bagel 佢哋既bagel Sandwiches 好出名!一於去試試!餐廳係美式風格,有室內同室外位置,感覺有陽光嘅時候喺出邊坐好有度假嘅感覺。加埋陸續有好多外國人用餐,感覺好似去咗外國旅行🤭 店内位置雖然唔大,但係簡約乾淨,坐得舒服。佢地既Bagel Sandwiches可以自由配搭唔同口味。我就揀咗兩款佢哋推薦嘅配搭,“Smash Burger Bagel ”同“Fried Chicken Avocado Bagel”。“Smash Burger Bagel ”牛肉漢堡配車打芝士,經典不敗嘅配搭,但絕對要醬汁好味,芝士夠正,漢堡扒夠Juicy🤤 呢幾項都做到。“Fried Chicken Avocado Bagel”,雞胸厚厚的!唔乾身入面有煙肉,火箭菜,仲有舊Feta Cheese 🥺 好好味!我覺得係精粹!跟餐有即炸嘅薯條🍟,中型身材嘅薯條我滿意😂,事關我唔鍾意食太厚嘅薯條。唔知點解連茄汁都幾好味😂 小食嗌左Buffalo Wings ,炸得外皮勁香,加埋佢嘅sauce 係blue cheese,單骨雞翼又好方便,教到我食唔停😩食炸雞漢堡薯條仲差啤酒?不用怕,啤酒

餐廳係美式風格,有室內同室外位置,

炸雞漢堡薯條仲差啤酒?不用怕,啤酒都有三款選擇,另外白酒紅酒都齊晒。唔飲酒嘅,佢哋嘅果汁好好味!

📍R&R Bagels (鰂魚涌)
鰂魚涌海灣街23號地舖