2022-12-02
呢間的腐皮壽司想試好耐!難得約左好友係中環lunchtime就捉佢一齊食😂餐廳恐龍🦖主題,磚牆設計餐廳佈滿植物,落地玻璃好光猛!.🍣腐皮御饍+迷你吞拿魚腩茸卷 $178➡️ 蟹膏三文魚籽、和風汁帶子、炙燒蟹沙律、明太子厚燒玉子、柚子左口魚➡️ 明太子芝士蛋萬三文魚、蔥吞拿魚拖羅蓉、柚子胡椒油甘魚蓉、炙燒北寄貝沙律、蟹膏厚燒玉子🍵宇治金時拿鐵☕️焙茶楓糖拿鐵.點了兩款腐皮壽司lunch set,圓形木盤上,裝住五款腐皮壽司、三件吞拿魚腩茸卷、一杯冷泡茶、海帶和腐皮小食,招牌果然無令我失望全部都超高質👍🏻款式好特別第一次食呢個配搭,全部大大件好足料,刺身全部肥厚新鮮,明太子蟹柳蟹子多到滿瀉,玉子好厚身燒得剛好,好喜歡油甘魚柚子口味滿清新🤤.Lunch set的冷泡茶意外地好飲濃厚回甘,腐皮小食口感煙韌不錯👍🏻特飲睇落好吸引點了兩杯,焙茶楓糖拿鐵大大杯靚靚拉花,飲落奶味濃厚,另一杯抹茶配紅豆一定唔會差😂.環境真心不錯坐得舒服,腐皮壽司果然名不虛傳👍🏻仲有個打卡位但太趕忘記影🥲下次一定要打卡影靚靚相!
🍣腐皮御饍+迷你吞拿魚腩茸卷 $178
🍵宇治金時拿鐵