6天前 0 瀏覽
呢個位置間打邊爐近來轉咗名 唔肯定係咪同之前同一集團 但係賣啲嘢食都幾似 同樣係以花膠雞鍋做招來而家仲做緊一個新鮮四人套餐特價只係$888 就有勁多嘢食 仲可以+$198將湯底升級做花膠雞煲 啱曬而家天氣開始轉涼想打邊爐暖下胃打邊爐之前會有前菜同刺身拼盤 前菜我哋揀咗鴨舌 呢度嘅鴨舌係用酒浸過 只係醉雞嘅做法但係用就係鴨舌身上 味道非常唔錯 而刺身拼盤就有象拔蚌牡丹蝦等等嘅新鮮食材 非常鮮甜 而且冰鎮住 食落夠凍跟餐仲仲有魚類 龍蝦 肥牛 鮮蝦餃子 蔬菜拼盤等等嘅食材 非常豐富 尤其以龍蝦非常爽口彈牙 絕對係新鮮 放埋落花膠雞煲食 令個湯更加甜 鮮蝦餃子脹卜卜又爽口加上啖啖蝦肉 肥牛用嘅唔係平嘢 而係手切牛 所以食落好有牛味 仲有其他食材都好新鮮 呢個餐真係性價比十足酥脆蝦餅另外我哋加咗個蝦餅做小食 食得出係新鮮打起因為超級爽彈 唔會好多粉漿而係真係原隻蝦飲品當日做緊Hoegaarden買一送一 好抵飲 啤酒小姐仲會幫手用冰桶幫你冰鎮住啲啤酒 夠曬凍

酥脆蝦餅