2022-01-20 36 瀏覽
太子開左一間超吸睛嘅burger 店😍 除左黃色主調裝修特別eye catching 之外 大大個漢堡包logo都好得意😆 店內有少量堂食位置 見到burger定價唔貴 加$18可以升級套餐 有小食同飲品☺️ 今日我哋就試左2款burger 分別係WB手打牛王漢堡同埋WB豬牛薯堡🍔 漢堡即叫即製 製作期間已經令人非常期待 漢堡包烘過食落特別香👍🏻 WB手打牛王漢堡牛肉漢堡扒超多肉汁😍 煎蛋仲係半生熟 有勁多蛋汁👅 加上自家醬汁夠多又好味 令burger超好食😋WB豬牛薯堡更加係重量級之選 除左有牛肉漢堡扒 仲有豬肉漢堡扒同炸薯餅😍 薯餅非常香脆 同樣月上WB經典醬汁 加上漢堡扒肉汁令burger唔會好乾😋 選擇困難嘅朋友不妨揀呢款👅加$18配左薯條同蕃薯條🍟 真係必食超高質🤯 薯條係粗薯 即叫即炸炸得香脆 加上味粉唔點茄汁都勁正🤤 蕃薯條份量十足 香甜可口😍 整體小店食物都非常高質 經過嘅朋友一定要試下啦🌟

WB手打牛王漢堡

WB豬牛薯堡