餐廳: 傷心酸辣粉 (金百利廣場)
資訊:

朋友勁鍾意食麻辣同埋薯粉, 今日就同咗佢嚟食傷心酸辣粉🌶🌶滿足下佢😆銅鑼灣店限定嘅自選麻辣串串,超過30款食材同4種辣度(BB辣、小辣、中辣、大辣)可揀,梗係要試下🍢自選麻辣串串$88(20串)揀咗泡椒肥牛、牛肚、豬皮、牛栢葉、雞腎、魷魚、娃娃菜、蓮藕片、豆卜,辣度就揀咗BB辣🌶一串串薄片食材浸住喺秘製嘅麻辣醬汁入面,每一款都非常入味,又麻又辣真係超惹味!必食呀~ 夫妻肺片(BB辣)+ 酸辣薯粉(小辣)$57柑桔青檸蜜+8 夫妻肺片味道麻辣辛香,令無辣不歡嘅朋友垂涎三尺🤤而酸辣薯粉晶瑩剔透,口感煙煙韌韌,入口酸酸辣辣勁醒胃,配料又夠豐富 豬骨薯粉$36呢款唔辣,啱晒我呢啲唔係好食得辣嘅人,豬骨好淋,加埋豐富嘅配料同埋煙韌嘅薯粉,非常入味 時令油菜(例牌)$22酸辣士豆絲(BB辣)$22薯仔切成一條條,酸酸辣辣好開胃

🍢自選麻辣串串$88(20串)

夫妻肺片(BB辣)+ 酸辣薯粉(小辣)$57
柑桔青檸蜜+8

豬骨薯粉$36

時令油菜(例牌)$22

酸辣士豆絲(BB辣)$22
薯仔切成一條條,酸酸辣辣好開胃

• 麻辣串串